Hvis du finder noget, jeg ikke har medtaget på listen nedenfor, skal du kontakte sociale medier – jeg leder altid efter anbefalinger. Masser af LibriVox lydbøger læses også op af berømtheder eller forfattere. Se vores sammenligning af fysiske, digitale og lydbøger. 3) Vælg og tjek billederne, og tryk på knappen “Eksporter tjekket til lokal” for at starte iPod-fotos til Mac-overførsel. Skuespillerinden Finty Williams, datter af Dame Judi Dench, låner sin stemme til en række fremragende lydbøger, og denne gribende kritikerroste science fiction-historie, der foregår i en dystopisk fremtid, er en stor en til at begynde med. En historie om hemmeligheder, familie og hukommelse, som jeg varmt anbefale i lydbog. Der er heller ingen tvivl om, at denne lydbogssamling er fantastisk – den har atten timers god fortælling og følger Ramona hele vejen til den sidste bog. Bestemt ikke for yngre børn, der simpelthen ikke ville forstå alle de hemmelige betydninger af, hvad der sker, men en meget kraftfuld historie, både som en bog og en lydbog.

Men året har også været hårdt for 46-årige Sara.

Fyldt med humoristiske og rørende situationer, ville disse bøger charme enhver, der nogensinde brød sig om et dyr – eller har en interesse i quirky tegn i det engelske landskab. På den positive side inspirerer disse bøger en interesse for historie hos små børn. Nogle af bøgerne præsenterer et forenklet syn på historien, hvilket kan være lidt smertefuldt at lytte til for historie nørder som min mand og jeg, men man kan ikke rigtig forvente, at introduktionen til historien for små børn at være fuld af nuance. Men året har også været hårdt for 46-årige Sara. Ifølge forskellige analytiske hjemmesider og redaktionelle teams, en af de mest magtfulde tendenser i dette år af 2011 er e-læsning. Ronia, røverens datter af Astrid Lindgren fortalt af Khristine Hvam (Audible|iTunes) Dette er en af de bøger, bedste lydbøger (klik her! https://gratislydboeger.dk/) der nemt kan miste sin magi og appel i en tør anmærkning.

Min søn på fem elskede Ronia, især efter at have set den store animerede tv-tilpasning, som studiet Ghibli lavede for et par år siden. James Herriot’s Treasury for Children: Warm and Joyful Animal Stories fortalt af Jim Dale (Audible|iTunes) Fra foråret frolic af Oscar, Cat-About-Town til yuletide varme Juledag Kitten, vil disse udvalgte historier gøre en stor introduktion til James Herriot romaner, som naturligvis aldrig var beregnet til at være for børn, men for folk i alle aldre, der elsker dyr. Det bedste? Gooney Bird fortæller kun sande historier! Historierne om Henry Huggins har mere anekdotisk kvalitet i dem, mens historierne om Ramona handler om at vokse op, med en hel del sjove og pinlige øjeblikke undervejs.

Den anden ting om at lytte til en lydbog, forudsat at du lytter o en produktion af høj kvalitet (og du absolut bør være!), Så fortælleren eller læseren vil være en top professionel. Åbn det kopierede foto og den kopierede video på Mac, de har også høj kvalitet og dens størrelse, når du ser dem, intet tab og ingen forvrængning. Videoklip er nok til at opbygge et godt portræt, især fremhæve den sande essens, at uanset hvad du deler. Her er de bedste YA lydbøger i vores katalog. Disse tekniske fremskridt inden for lydbøger holder forbrugerne mere engagerede og har således vendt sig som en ny model for underholdning. Henry er en klog og initiativrig dreng fra 50’erne. Mens bøgerne er temmelig gamle, synes de ikke dateret.