post

Der er mange fordele ved at vælge en omprioritere, hvoraf nogle er listet nedenfor:

En omprioritere ændrer dit realkreditlån uden at flytte dit hjem.

Konverteringsaktivitet er processen med at skifte dit realkreditlån til en anden långiver, der tilbyder en bedre aftale end din nuværende långiver derved spare penge.

En omprioritere kan også bruges til at hæve ekstra finanser ved at slippe egenkapital i din ejendom.

Når du konvertere du slutter din gamle realkreditlån deal og skifte til en ny. Dette indebærer normalt skifte din långiver, selvom du kan nogle gange ændre tilbud hos din nuværende udbyder. Hvis du konvertere med din nuværende långiver indebærer det normalt ændre din eksisterende aftale.

Du kan låne fra £25.000 til £500.000. Priser er variable, afhængigt af status.

Konverteringsaktivitet kan tillade dig at få en bedre sats af interesse og reducere dit månedlige afdrag på realkreditlån.

En omprioritere giver dig mulighed at konsolidere eksisterende lån til en overkommelig månedlig betaling eller hæve penge til at købe en ny bil eller hjem forbedringer.

Husejere, der ønsker at rejse penge til hjem forbedring, købe en bil eller andre formål ofte finde, at en omprioritere at hæve pengene er billigere end at tage et personligt lån eller ved hjælp af kreditkort. Dette er fordi renten på realkreditlån er blandt de laveste af alle de forskellige typer af lån.

Boligejere kan ønske at skaffe penge til at konsolidere andre gæld. Ved at udnytte konverteringsaktivitet din ejendom kan du overføre flere gæld til en lettere håndterbare omprioritere.

Det betyder du kan erstatte kreditkort regninger, personlige og andre lån med en lavere rente omprioritere og sprede lavere betalinger over en længere periode.

Det er vigtigt at bemærke, at der er omkostninger knyttet til konverteringsaktivitet som forløsning sanktioner. Disse skal tages i betragtning, når du overvejer en omprioritere. Det er dog værd at huske på, at ofte fordele af konverteringsaktivitet kan opveje omkostningerne.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat forfatterens biografi forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.